Váš košík
            
            
        
                    V košíku nejsou žádné další položky
            Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků,
perníkových těst a restauračních
moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy
probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě
zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii
nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také
hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
 
                         
                         
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                 
            
                                                                                                                                

 
   
          
 
   
          