Odborné školy

Nakladatelé

Doprava školních učebnic a školních potřeb

Technologie přípravy pokrmů 2.díl

Rok vydání: červenec 2007 Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá Počet stran: 86

Více informací

165,00 Kč

165,00 Kč za ks

Skladem

Více informací

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

30 školní učebnice a školní potřeby